Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 noiembrie 2010

DE REFLECTAT !

Cine gaseste legatura intre articolele de pe blog si acest link e rugat sa lase comentarii
http://www.preferate.ro/referat-Istorie-Marea-Unire-Nationala-de-la-1-decembrie-1918-16-2.html

6 comentarii:

  1. si de unde sa stiu eu toate datele astea istorie astfel incat sa fac singura un eseu?

    RăspundețiȘtergere
  2. de exemplu la limba romana nu imi copiez eseurile de pe net, pentru ca acolo e de comentat.. stiu de ce sa ma leg.. dar la istorie? de ce sa ma leg? ca nu am un text in fata pe care sa il comentez astfel incat sa il fac original ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un eseu de jumatate de pagina facut de tine (in loc de unul de 19 pagini luat de undeva) valoreaza cu adevarat.
    Sugestia mea este urmatoarea: foloseste datele istorice (ani, evenimente - aici raspunzi la intrebari simple cine, ce, cand, de ce, cum, unde, etc), dupa care treci acele evenimente prin filtrul gandirii (raspunzi la intrebari mai complexe de genul care au fost idealurile romanilor, cere sunt valorile romanilor, etc.); apoi intr-un eseu (fiind subiectiv), mai poti sa-ti spui si propria parere despre un eveniment sau altul, un lucru sau altul. Eseul tau este depre Ziua Nationala a Romaniei - n-ai nimic de spus despre asta, incat trebuie sa copiezi?
    P.S.1. tare m-as bucura sa vad un eseu facut de tine postat azi pe blog.
    P.S.2. stai linistita, nu esti singura care isi ia materialele si le copiaza de pe net, este la moda acest lucru, insa, vom incepe o campanie impotriva acestui lucru pentru ca gandirea critica si valoarea fiecarui elev sa poata fi pusa in evidenta, datorita muncii depuse nu copierii, pentru ca a fost mai usor (poti sa ne ajuti)

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar m-am apucat sa fac eseul singura si m-am impotmolit in atatia ani si date istorice.. e greu la istorie sa faci un eseu original.

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci renunta... daca e asa de greu :)

    RăspundețiȘtergere

Suntem interesați de părerea dumneavoastră. Mulțumim